packat o pluggat!

Ska göra ny blogg, så länkar den om några minuter och era frågor och sånt får ni ställa i den nya bloggen, eller så svarar jag några bara :) puss !

The boy is mine , he belongs to me , he's not yours.

Har inte gjort så mycket men ja ... jag åker om 19 dagar till Chile ! och för er som inte vet så åker jag till Chile den 27 och kommer tillbaka den 28 Februari :)
lite frågor så ni har något att läsa ;

 

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Aldrig !


Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? oj vet inte. :O

 

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Hahah Nej !
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, eller det beror på faktiskt!

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?: Dumpat.. haha :O




alltså jag fattar inte varför texten blev så knaaaaz nu -.-' men anyways där fick ni lite svar ..!


Notis ; Angelas rumpa ; EXPLODERING ?!

Ung flicka 15 år , stort ASS.
Flickans rumpa har talat för sig själv ; Jag orsakar 2012 , undergången men min ägare Angela svarar alltid Yeah sure... ' Jag älskar choklad kaka , via som gör extra rent där ..i där ... och alla ska gå in på kundkraft.se för det är så coolt ju. Jag älskar att resa , jag har rest från en bänk till en toalett ... wow världens bästa upplevelse och jag älskar när anela springer för då hoppar jag studsmatta med mina vänner blygläppar... hejdåå

Du är

den där sortens kille som inte kan hålla sig till en , utan måste vara fri och göra sin grej men ändå ska du komma och säga att du älskar mig, du gör ditt och jag håller mig till mitt .... ellerhur?
Bara så att du vet så ; te amo..

Nyår och massa annat shit.

Hey... vadfan ska jag skriva? uhm vettefan inte vad jag ska skriva... har bara lust och skriva av mig men jagvet inte kanske för långt tråkigt (?).  Nyår med familjen var härlig :) men saknade vissa personer som verkligen betyder något stort för mig, allt i stortsett.
Ingen nyårs kyss , åhja tänkte jag först ; slipper all den där kärleken som aldrig har funkat riktigt bra för mig... men jag ångrar att jag ens sa/tänkte så ... är kärleken så hemsk för mig eller ? :P shit.. aja , sen efter nyår har jag vart sjuk med feber... och ensam hemma.
ligger här och drogar John Mayer's låtar ....
can u feel the love in me babe?

RSS 2.0